dissabte, 22 de setembre del 2012

MINICUPCAKES DE FLORETES

 
Aquest és un exemple de com unes senzilles magdalenes es podem vestir de festa i ser el final perfecte d’un elegant dinar.
 
 
Només cal fer la massa d’unes magdalenes de vainilla i posar-les en càpsules minis que fan més efecte de rebosteria delicada.
 
 
Hi posem una mica de crema de mantega o de xocolata amb la màniga de pastisseria i les guarnim amb fondant decorat amb flors.
 
 
Una rosa, una margalida, una tulipa,... les flors que vulguem.
 
 
I en els colors que vulguem, no cal que siguin fidels a la realitat.
 
 
Fins i tot podríem posar les flors directament sobre la crema de mantega. Un altre dia ho faré així.
 
 
Són unes postres perfectes per a tots els sentits, especialment la olor, la vista i el paladar.

2 comentaris:

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...