dimecres, 5 de desembre del 2012

BOLES DE NADAL

 
Per Nadal tots comprem boles per penjar a l’arbre, però les boles que us proposo avui són més divertides i, sobretot, es poden menjar.
 
 
És difícil donar nom a aquests dolços. En anglès es diuen “cake pops” o cake balls” i són precisament això, boles de pastís, de vegades amb un pal com si fossin un Chupa-chups, de vegades sense res.
 
 
Són una bona manera de donar sortida a aquell pa de pessic que se’ns ha quedat dur i ningú es menja, però la proposta que us faig avui és amb galetes Oreo.
 
 
Com es fan? Doncs agafem les galetes Oreo i les triturem de manera que quedin com la farina de galeta. Aleshores afegim una mica de formatge d’untar, tipus Philadelphia. Si fem un paquet de galetes de 150 gr., haurem d’afegir aproximadament uns 50 o 60 gr. de formatge, i sortiran unes 6-7 boles.
 
 
Ho barregem molt bé i fem boles d’uns 30 gr. i les deixem una estona a la nevera que s’endureixin. Mentre, anem desfent la xocolata. En aquest cas, jo ho he fet amb xocolata blanca perquè és la preferida del meu fill i aquests cake pops li encanten. He sucat el pal una mica en la xocolata i l’he clavat a la bola. I una altra vegada a la nevera. Així aconseguim que el pal estigui més subjecte a la nostra bola.
 
 
Al cap de poca estona, traiem les boles i les anem sucant a la xocolata fins que quedin cobertes del tot. I abans que la xocolata s’endurís, li he enganxat aquestes fulles per donar-li un caire nadalenc.
 
 
Estic segura que us agradaran i que les fareu, perquè són molt fàcils, estan molt bones i impressionareu els vostres convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...