diumenge, 16 de desembre del 2012

L'ANIVERSARI D'UN "COLCHONERO"

 
Quan l’Eva em va plantejar de fer-li el pastís d’aniversari del Luís ella ho tenia claríssim, de l’Atlético de Madrid. Però a ell no li agraden els pastissos i així, la veritat, és una mica desconsiderat fer-li un i més pel seu aniversari. Per això ella dubtava si fer unes galetes en comptes de pastís, però quan parlem de celebrar un aniversari sempre tenim present un pastís, i amb espelmes, sobretot si tenim nens a casa. O no?
 
 
Em va plantejar el dubte entre pastís i galetes i li vaig proposar fer un pastís AMB galetes, un pastís amb una decoració feta amb galetes, i d’aquesta manera tots podien menjar alguna part del pastís d’aniversari.
 
 
Als pastissos d’aniversari sempre acostumo a posar el nom i els anys de la persona que celebra, i aquest cop ho he fet al dorsal de la samarreta del jugador fet amb galeta que està clavat a sobre del pastís.
 
 
Les galetes són de mantega amb aroma a vainilla i estan decorades amb glassa. Les estrelles de l’escut són de fondant i el dibuix de l’arbre i de l’os estan fets amb retolador comestible.
 
 
Per molts anys, Luís!!!

2 comentaris:

  1. Isa,

    Li va encartar,no se'l esperava i li va sorprendre molt. Mira si és així, que ja ha fet promoció entre els seus amics "colchoneros", els hi ha ensenyat el teu blog i tot!!!!!.

    Gràcies,guapa.
    Un petó,
    Eva

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a tu per confiar en mi. Celebro molt que li agradés. Petons

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...