dimarts, 25 de juny del 2013

L'EDAT I LA CREMA DE NESQUIK DE MADUIXA



El meu fill es va tallar el cabell l’altre dia i va fer un canvi d’imatge total. La perruquera ja el va avisar que semblaria més gran, però és clar, amb 14 anys això és inclús un desig.

[cast.] Mi hijo se cortó el pelo el otro día y fue un cambio de imagen total. La peluquera ya le avisó que parecería mayor, pero claro, con 14 años eso es un deseo, incluso.



El problema és a partir de quan poses un 3 davant. I quan el canvies pel 4 ja és, gairebé, el principi de la fi. Ens fem grans!!! I no volem!!! Però no serveix de res amagar-ho: tenim l’edat que tenim.

[cast.] El problema es a partir del momento que pones un 3 delante. Y cuando cambias por el 4 ya es, casi, el principio del fin. ¡¡¡Nos hacemos mayores!!! ¡¡¡Y no queremos!!! Pero no sirve de nada esconderlo: tenemos la edad que tenemos.

 
 
Físicament i biològicament. Per què en esperit,.... alguns tenim 15 anys menys, ja ja ja. Anys enradera, quan veia a dones que tenien la meva edat d’ara les veia molt grans, però  jo em sento jove i amb ganes de fer coses noves i d’aprendre. I no sóc l’única.
[cast.] Física y biológicamente. Porque en espíritu,… algunos tenemos 15 años menos, ja ja ja. Años atrás, cuando veía a las mujeres con la edad que yo tengo ahora, las veía muy mayores, pero yo me siento joven y con ganas de hacer cosas nuevas y de aprender. Y no soy la única.
 


Com la Consu, que ha celebrat el seu aniversari vàries vegades. Primer amb una festa sorpresa amb la família i els amics més propers, on es van menjar el pastís i unes galetes pensades pels nens i nenes. Unes eren part de l’equip del Barça...

[cast.] Como Consu, que ha celebrado su cumpleaños varias veces. Primero con una fiesta sorpresa con la familia y los amigos más cercanos, donde se comieron el pastel y unas galletas pensadas para los niños y niñas. Unas eran parte del equipo del Barça…
 

 
...i d’altres eres unes quantes noies maques.
[cast.] … y otras eran unas cuantas niñas guapas.
 
 
 
El pastís estava decorat amb el color preferit de la Consu, el groc, i farcit de crema de merengue suís de Nutella, de dolç de llet i de coco.
[cast.] La tarta estaba decorada con el color preferido de Consu, el amarillo, y relleno de crema de merengue suizo de Nutella, dulce de leche y coco.
 
 
 
I després també el va celebrar amb les amigues més íntimes, que li van oferir un ram de flors, però tot comestible. Un genovés de xocolata farcit amb buttercream de Nesquik de maduixa.
[cast.] Y después también lo celebró con las amigas más íntimas, que le ofrecieron un ramo de flores, pero todo comestible. Un genovés de chocolate relleno de buttercream de Nesquik de fresa.
 


 
Nesquik de maduixa? I a on el compres? Sí, són les dues preguntes, quasi sense respirar, que em fa tothom quan ho dic. No és gaire fàcil de trobar, però a les botiges online especialitzades en rebosteria acostumen a tenir. Té un sabor deliciós, com de batut o de gelat. Boníssim!!! I també n’hi ha de plàtan!!!
Us poso la recepta per al farcit d’un pastís de 15 cm. o bé per a uns 8-9 cupcakes.
[cast.] ¿Nesquik de fresa? ¿Y dónde lo compras? Sí, son las dos preguntas que, casi sin respirar, me hace todo el mundo cuando lo digo. No es muy fácil de encontrar, pero en las tiendas online especializadas en repostería suelen tener. Tiene un sabor delicioso, como de batido o de helado. ¡¡¡Buenísimo!!! ¡¡¡Y también hay de plátano!!!
Os pongo la receta para el relleno de una tarta de 15 cm. o para unos 8-9 cupcakes.
 
  
Ingredients:                                             Ingredientes:
215 gr. d’icing sugar                               215 gr. de icing sugar
215 gr. de mantega sense sal                215 gr. mantequilla sin sal
3 cullerades de llet                                  3 cucharadas de leche
4 cullerades de Nesquik                         4 cucharadas de Nesquik
Posem tots els ingredients en un bol i començarem a batre amb la velocitat més baixa, i millor si ho tapeu amb un drap per no cobrir de sucre tota la cuina. Després pujarem la velocitat durant uns 4-5 minuts.
[cast.] Ponemos todos los ingredientes en un bol y empezamos a batir con la velocidad más baja, y mejor si lo tapáis con un trapo para no cubrir de azúcar toda la cocina. Después subiremos la velocidad durante unos 4-5 minutos.
I ja està. Difícil? Doncs sí, realment difícil el no menjar-se-la a cullerades.
Y ya está. ¿Difícil? Pues sí, realmente difícil no comérsela a cucharadas.
 

 
Per molts anys, Consu!!!

1 comentari:

  1. Ostres la Consu, quines celebracions tant esplèndides!!
    La veritat és que tot és molt bonic, m'agrada especialment el pastís, quina passada!!!

    ResponElimina

Gràcies per visitar-me i comentar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...